Sujuvaa maansiirtoa ja maa-ainesten toimitusta Itä-Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Monenlaiseen rakentamiseen ja kunnostamiseen – esimerkiksi täyttämiseen ja tasoittamiseen – tarvitaan maansiirron palveluita sekä hyvää maa-ainesta. Kuljetusliike J. Valkaman monipuolisiin ja laadukkaisiin palveluihin kuuluvat maanajot ja maa-ainesten jalostukset ja kuljetukset Itä-Pirkanmaalla. Kauttamme saat esimerkiksi soraa, mursketta, hiekkaa ja multaa. Meiltä hoituu myös soran seulonta ja murskeen katkaisu. 

 

Palveluihimme kuuluu lisäksi maanrakennus ja kaivinkoneurakointi, joita toteutamme jo yli 20 vuoden työkokemuksella. Palvelemme joustavasti niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiä sekä kuntia. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palveluistamme! Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse.

Saastuneiden maa-ainesten kuljetukset

Olemme erikoistuneet myös saastuneiden maa-ainesten kuljetuksiin. Toteutamme esimerkiksi purettujen tonttien, kuten bensa-asemien, saastuneen maa-aineksen keräystä ja kuljetusta.

 

Työkohteissa sekä keräämme kyytiin pilaantuneen maa-aineksen erikoiskuljetusta ja -käsittelyä varten että hoidamme poiskuljetuksen. Meiltä sujuvat pitkätkin kuljetusvälit joutuisasti.

Meillä on laaja osaaminen saastuneiden maa-ainesten kuljetusten ekologisesta toteuttamisesta. Kaikissa töissämme panostamme mahdollisimman ympäristöystävälliseen työskentelytapaan ja vaalimme ekologisia arvoja.

Kuljetusliike J. Valkaman asiantunteviin palveluihin kuuluvat erilaiset maansiirron työt. Palvelemme Itä-Pirkanmaan alueella.

Sora

Sora soveltuu rakennuksille esimerkiksi salaojituksiin ja teiden rakennekerroksiin. Sitä käytetään myös teiden pintamateriaalina, sillä routa ei vahingoita soraa.

Murske

Mursketta hyödynnetään tasauksiin, pohjiin ja teiden kunnossapitoon hyvän kantavuutensa vuoksi. Autamme tarvittaessa myös murskeen sopivan raekoon valinnassa. Meillä on pitkä kokemus erilaisista maa-aineksista ja niiden toimituksista, joten annamme mielellämme tietotaitomme käyttöösi.

Tilaa

Hiekka

Hiekkaa käytetään pääsääntöisesti täyttötarkoituksiin pihoilla, teillä ja rakennuskohteissa. Meiltä saat niin nurmikon ilmaukseen kuin muuraukseenkin sopivaa hiekkaa haluamasi määrän.

Tilaa

Multa

Saat kauttamme myös multaa maanparannukseen tai ravitsemaan pihasi nurmikkoa ja kasvimaata. Toimittamamme multa on korkealaatuista ja sisältää tärkeitä kasvua tukevia ainesosia.

Tilaa