Monipuolista maanrakennusta tarpeidesi mukaan Itä-Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Itä-Pirkanmaalla palveleva Kuljetusliike J. Valkama on toteuttanut monipuolisesti maanrakennusta ja kaivinkoneurakointeja jo yli 20 toimintavuotensa ajan. Haluamme jatkossakin vastata asiantuntevasti asiakkaidemme toiveisiin, ja meiltä saat kaikenlaiset maanrakennuksen urakat sujuvalla työotteella toteutettuina.

 

Tutustu tällä sivulla laadukkaisiin maanrakennuksen palveluihimme.

Tienpohjat ja teiden peruskorjaukset

Tienpohjat on aina syytä tehdä hyvin ja ammattitaitoisesti, jotta ne kantavat ja säilyttävät muotonsa mahdollisimman pitkään. Teiden tulee olla sekä kestäviä että turvallisia käyttää kaikkina vuodenaikoina. Lisäksi ankarat sääolosuhteemme talvisin asettavat omat haasteensa teiden rakentamiselle.

 

Kuljetusliike J. Valkama rakentaa uudet piha- ja metsätiet sekä tekee myös teiden peruskorjaukset vahvalla ammattitaidolla. Kysy lisää palveluistamme!

Perustukset ja talonpohjat

Suunnitelmallisesti ja huolellisesti tehdyt talon pohjatyöt sekä perustukset ovat palvelus rakennukselle ja sen asukkaille. Huonosti tehtyjen perustuksien ja pohjatöiden korjailu jälkeenpäin on usein mahdotonta.

 

Kannattaakin siis panostaa talon perustuksiin ja tilata niiden teko kokeneelta ammattilaiselta, niin samalla varmistat kestävän ja vahvan pohjan rakennettavaan taloon. Ota yhteyttä yritykseemme ja pyydä tarjous maanrakennustöistä!

Kuljetusliike J. Valkama on maanrakennuksen asiantuntija Itä-Pirkanmaalla.

Ojitukset ja salaojat

Teemme ojituksia rakennusten läheisyyteen. Talon vierustaan tehtävä salaojitus suojelee talon rakenteita vedeltä ja estää myös roudasta aiheutuvia tuhoja. Meillä on laaja kokemus onnistuneiden ojitusten ja salaojien tekemisestä mitä erilaisimmissa kohteissa.

Jätevesijärjestelmät

Ovatko kohteesi jätevesijärjestelmäratkaisut kunnossa? Meiltä löytyy apu, sillä yrityksemme on erikoistunut jätevesijärjestelmien rakentamiseen. Perehdymme aina huolellisesti työkohteisiimme ja etenemme suunnitelmallisesti urakan alusta loppuun. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin kohteestasi!

Yhteystiedot

Lumiurakoinnit

Talvisin teemme lumitöitä ja -urakointeja Itä-Pirkanmaalla. Suoritamme kalustollamme lumityöt kätevästi yksityisiltä teiltä ja piha-alueilta. Lisäksi urakoimme Destian aliurakoissa.


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kattavista maanrakennuksen ja muista palveluistamme. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Jos emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän meille viestin. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. Palvelumme on aina asiakasystävällistä ja joustavaa.

Yhteystiedot